|
|
|
|
|
|
Zdajemy sobie sprawę z tego, że gusta preferencje i oczekiwania każdego klienta są inne. W związku z tym staramy się podejść do każdego Klienta i jego potrzeb indywidualnie, przygotowując ofertę, która będzie w stu procentach zaspokajać oczekiwania. Poniżej przedstawiany mały zarys naszych możliwości. Aby poznać więcej szczegółów prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą. |
|
|
|
Solanki Nastrzykowe i Zalewowe
|
|
Gotowe preparaty do sporządzania solanek, które stosowane są do wędzonek w osłonkach lub bez, wykonane zostały z najwyższej jakości produktów, uwzględniając kryteria dotyczące: wielkości nastrzyku (przyrostu), utrwalenia koloru i smaku oraz stabilności tekstury.
|
|
|
|
Preparaty Fosforanowe
|
|
Wysokiej jakości preparaty fosforanowe, dla różnych branż przemysłu spożywczego, przeznaczone do aktywacji białek mięśniowych w wyrobach kutrowanych i nastrzykowych.
|
|
|
|
Karageny i Preparaty Zagęszczające
|
|
Preparaty karagenowe oparte na czystych rafinatach i parafianach Kappa, Jota, przeznaczone dla przemysłu, mięsnego, drobiarskiego, rybnego. Preparaty zagęszczające, to mieszanki oparte na błonnikach roślinnych, oraz skrobiach modyfikowanych, przeznaczone do stabilizacji tekstury i struktury wyrobów mięsnych.
|
|
|
|
Białka i Preparaty Białkowe
|
|
Białka zwierzęce pochodzenia wieprzowego, wołowego, białka mleka, białka krwi, białko sojowe i ich kombinacje to środki stosowane w wielu branżach przemysłu spożywczego, a zwłaszcza w przemyśle mięsnym. Używane są jako zasoby wzbogacające w białko, poprawiające teksturę, lub zamienniki białka natywnego.
|
|
|
|
Preparaty Barwiące
|
|
Preparaty barwiące, to grupa środków do wybarwiania farszów mięsnych, wędzonek, oraz do powierzchniowego barwienia wędlin, oraz osłonek naturalnych.
|
|
|
|
Emulgatory
|
|
Kompletne mieszanki wspomagające kutrowanie, przeznaczone do produkcji kiełbas parzonych, farszów homogenizowanych i pasztetów. Preparaty o właściwościach emulgujących i stabilizujących , wiążących wodę i tłuszcze, z przeznaczeniem do wyrobów garmażeryjnych, pasztetów i konserw.
|
|
|
|
Preparaty Przedłużające Trwałość
|
|
Mieszanki wspomagające, poprawiające wybarwienie, oraz stabilizację koloru w wyrobach mięsnych, oraz wydłużające okres przechowywania.
|
|
|
|
Utrwalające i Stabilizujące Barwę
|
|
Mieszanki wspomagające, poprawiające wybarwienie, oraz stabilizację koloru w wyrobach mięsnych, oraz wydłużające okres przechowywania.
|
|
|
|
Preparaty do Kutrowania
|
|
Preparaty o właściwościach emulgujących, wiążących wodę i stabilizujących, z przeznaczeniem do wędlin parzonych, pasztetów, oraz stabilizacji emulsji. Kompletne mieszanki do wspomagające proces kutrowania, przeznaczone do produkcji kiełbas parzonych, farszów homogenizowanych i pasztetów.
|
|
|
|
Mieszanki Aromatyczno – Smakowe
|
|
Mieszanki aromatyczno smakowe to kompozycje aromatów mięsnych, przyprawowych, oraz słodkich, całkowicie rozpuszczalne, z przeznaczeniem dla solanek nastrzykowych, wyrobów blokowych, oraz konserw.
|
|
|
|
Mieszanki Przyprawowe do Wędlin Grubo, Średnio i Drobno Rozdrobnionych
|
|
Mieszanki przyprawowe do wędlin rozdrobnionych, to pełna kompozycja przypraw, aromatów, oraz dodatków podbijających smak, polepszających wybarwienie i stabilizację barwy w wyrobach mięsnych.
|
|
|
|
Mieszanki Przyprawowe do Wyrobów Garmażeryjnych (Pasztety, Salcesony, Pieczenie, Buliony)
|
|
Pełna kompozycja przypraw, warzyw i aromatów, o określonym kierunku smakowym, wraz ze środkami pomocniczymi, zapewniającymi właściwe wybarwienie, stabilizację PH, oraz konsystencję.
|
|
|
|
Susze
|
|
Oczyszczone, wysuszone i odpowiednio rozdrobnione, warzywa, przyprawy naturalne, w formie solo, oraz mieszanek.
|
|
|
|
Ryby
|
|
Grupa środków funkcjonalnych, o szerokim spektrum działania, w przetwórstwie rybnym, oraz dodatków smakowych do przyprawiania, marynowania, oraz dekorowania wyrobów rybnych.
|
|
|
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| |
|
| |