Aspolsmak Sp. z o.o.

Kraczkowa 1488 k/Rzeszowa
37-124 Kraczkowa

Telefon: + 48 17 860 55 63 do 65
Fax: + 48 17 860 54 07

NIP: 813-32-86-732
REGON: 691686249

e-mail: biuro@aspolsmak.pl

 

  
  
 
 
 
  • 001.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Zdajemy sobie sprawę z tego, że gusta preferencje i oczekiwania każdego klienta są inne. W związku z tym staramy się podejść do każdego Klienta i jego potrzeb indywidualnie, przygotowując ofertę, która będzie w stu procentach zaspokajać oczekiwania. Poniżej przedstawiany mały zarys naszych możliwości. Aby poznać więcej szczegółów prosimy o bezpośredni kontakt z naszą firmą.

Preparaty do Kutrowania
Preparaty o właściwościach emulgujących, wiążących wodę i stabilizujących, z przeznaczeniem do wędlin parzonych, pasztetów, oraz stabilizacji emulsji. Kompletne mieszanki do wspomagające proces kutrowania, przeznaczone do produkcji kiełbas parzonych, farszów homogenizowanych i pasztetów.
 
  
 
 
 
 
O FIRMIE | PRODUKTY | CERTYFIKATY | GDZIE KUPISZ ? | KONTAKT
 
 

AspolSmak Sp. z o.o. - Producent przyprzaw
------------------------------------------------------
Kraczkowa 1488 k/Rzeszowa, 37-124 Kraczkowa - Polska
tel. + 48 17 860 55 63 do 65, + 48 17 860 54 05 do 06, fax. +48 17 860 54 07, e-mial: biuro@aspolsmak.pl

 
 

Wszelkie Prawa Zastrzeżone
© Aspolsmak 2015
realizacja:
easolution.pl

Do góry